top of page

ТОП 3 Еразъм Дестинации

Updated: Oct 13, 2022

Всеки студент, който решава да отиде по програма „Еразъм” се пита винаги един и същи въпрос, „Коя е най-добрата дестинация за Еразъм?” .. Избирането на дестинация е явно един от най-трудните избори, който един Еразъм студент трябва да вземе, защото все пак ще живее в тази страна няколко месец. Но ние тук ще ви покажем , кои са 3-те ТОП дестинации за Еразъм!!


3-то място - Италия

Една от предпочитаните дестинации за студенти по Еразъм, поради добрия си климат, култура, архитектура и гастрономия. Ако обичате пица и паста, това е вашата дестинация за Еразъм, тъй като това е нещото с което все пак Италия е свързана.


2-ро място - Франция Нека не забравяме романтичната обстановка, красивите френски архитектури, съчетани с кроасан, багета, сирена .. о , и френските макарони. Да, със сигурност както всичкиу други казват Франция е една от най-романтичните страни в целият свят, но дали е така.. Отиди и можеш да разбереш сам.

1-во място - Испания Най-предпочитаната дестинация от студентите по Еразъм. Всяка година Испания приема общо 60 000 студенти по Еразъм от цяла Европа. Преди всичко основните причини са добрият климат (слънце, слънце и повече слънце), начин на живот, цени на нощувките, обичаи („тапас"), култура, парти и приятелско отношение на испанците, наред с други.
14 views0 comments

ความคิดเห็น


bottom of page